0 Makaleler

0-Makaleler
haraç 0.00
Tüm 0.00
ciciglow 1080P Mini Yüksek Çözünürlüklü Projektör, Taşınabilir Akıllı Kablosuz WiFi LED Tasarım Ev Sineması Projektörü, Harici Bir Set Üstü Kutu Bağlamaya Gerek Yok, Yüksek Hassasiyetli Elektrikli Uzaktan Odaklama (ABD)

Depoda

kullanılabilirlik

1920 X1080 FULL HD : Full HD, 1920x1080 fiziksel çözünürlüğü destekler, net görüntü ayrıntılarına sahiptir ve size sinema düzeyinde keyif getirir.Akıllı SİSTEM : Büyük ekranlar için özel TV sistemi, harici bir set üstü kutu bağlamaya gerek yok, entegre uygulama pazarı ve kurulumu kolay yazılım.KABLOSUZ PROJEKSİYON : Destek kablosuz projeksiyon, görüntü yüz kez büyütülür.LED ışık kaynağı ile donatılmış, görsel yorgunluğu azaltabilir ve film izlemeyi daha rahat hale getirebilir.ÇOK FONKSİYONLU : Projektör her türlü belge, resim, ses, video vb. Okumayı destekler. sorunsuz ve gecikmeden.YÜKSEK hassasiyetli ELEKTRİKLİ ODAKLAMA : Yüksek hassasiyetli elektrikli odaklama teknolojisini kullanarak, duvara asıldığında veya monte edildiğinde hareket etmeden uzaktan odaklama kolayca elde edilebilir.Nasıl kullanılır : 1. 2'yi aç. : Manuel Projeksiyon Boyutu : 40 inç ile 200 inç Giriş Arayüzü : 2 x USB, 2 x Yüksek Çözünürlüklü Multimedya Arayüzü, AV Çıkış Arayüzü : 3.5 mm Ses bağlantı Noktası Hoparlör makinenin Öğe Türü : Mini Projektör Malzeme : ABS Fiziksel çözünürlük : 1920 x 1080 Desteği Çözünürlük : 1920 x 1080 Işık kaynağı türü : LED Odaklama Yöntemi : 16 Elektrik Projeksiyon Mesafesi : 1.45 için 6.65 metre Ekran En-Boy oranı : : 9 Toplam güç : 140 W Çalışma Modu : MOBİL Gerilim projektör için telefonunuzu bağlayın ve özellikleri kullanabilirsiniz : 100-240 V Uzaktan Kumanda Pil : 2 x AAA Pil (Dahil Değildir) Paket Listesi : 1 x Mini Projektör 1 x Kullanım Kılavuzu 1 x AV Kablosu 1 x Güç Kablosu 1 x uzaktan kumanda Not : pil olmadan verilen Uzaktan kumanda.

Ürün parametreleri

Item Type:
Mini Projector
Material:
ABS
Physical resolution:
1920x1080
Support Resolution:
1920x1080
Light source type:
LED
Focusing Method: