0 Makaleler

0-Makaleler
haraç 0.00
Tüm 0.00
BEİMODZ Mini Fan Taşınabilir Hava Soğutucu Mini USB Fan Klima Nemlendirici Ev Ofis Odası Masaüstü Hava Soğutma Klima Arıtma (Renk: Beyaz)

Depoda

kullanılabilirlik

Kapsanan satın alma fiyatı için size bir e-hediye kartı göndereceğiz product.In bazı durumlarda, değiştireceğiz veya onaracağız. "【AÇI AYARI】 : Bu fan yatay ve dikey olarak dönebilir ve işlem çok uygundur, kolayca herhangi bir açıya döndürebilir ve size getirdiği güçlü rüzgarın tadını çıkarabilir,yazın serinliğini hissedebilirsiniz. 【AYAR rüzgar hızı】 : Bu ürün üç vitesli bir rüzgar hızı tasarımına sahiptir, düşük rüzgar hızı için düğmeye basın, orta rüzgar hızı için düğmeye iki kez basın, yüksek rüzgar hızı için düğmeye üç kez basın, gücü kapatmak için düğmeye dört kez basın. 【ÇOK AMAÇLI】 : Bu fanın yerleştirilmesi ve asılması için çeşitli yolları vardır.fan klipsleri, eşyalarınızın çizilmesini önlemek için yumuşak plastiğe sahiptir.Ve fanı doğrudan masaya koyabilir ve doğrudan kullanabilirsiniz.Her zaman serin yaz hissettiriyor. 【GENİŞ kullanım aralığı】 : Bu klips fanı birçok durumda kullanılmaya uygundur, NBA/Futbol oyunu/Beyzbol oyunu/Avrupa Kupası/Bebek Arabaları/Arabalar/Şemsiye/Güneşlik/Seyahat/Yurt/Ofis/Araba/Yatak Odası/Yürüyüş/Ev/Balık Tutma gibi her yere götürebilirsiniz/ Kamp. 【Hafif ve Ultra Taşınabilir】 Kolay taşıma sapına sahip kompakt, hafif bir tasarıma sahip olan bu kablosuz akülü fan, evinizden, ofisinizden veya spor salonunuzdan bahçeleriniz ve yerel parkınız da dahil olmak üzere güç kaynağı olmayan alanlara zahmetsizce taşınabilir.".6 Renk PROFİLİ Güç Mikro USB girişi Arayüzü Gadget Material Rated : ABS elektronik components Product renk+ : Beyaz, Pembe, greenİnput gerilim : 5 Vİnput geçerli : 1 ARated güç : 3 WPlug arayüzü : Mikro USB Paketleme list1 x pervane 1 x şarj kablosu LED ile USB Hava Soğutucu Nemlendirme Sprey Masaüstü Soğutma Soğutma açıklama : Ürün Adı : .

Ürün parametreleri