0 Makaleler

0-Makaleler
haraç 0.00
Tüm 0.00
Zehope Sparkly Pullu Ağız Kapak Gümüş Kullanımlık Bling Masquerade Ağız Kapakları Topu Parti Gece Kulübü Dans Tırmanmak Ağız Kapak Ayarlanabilir Kadınlar ve Kızlar için

Depoda

kullanılabilirlik

Parlak Yeşil Ağız Kapağı Ayarlanabilir FIRSAT : Cadılar Bayramı/Sevgililer günü karnavalları, maskeli balo, kostüm cosplay partisi, resepsiyon,tiyatro prodüksiyonu,maskeli balo cosplay, mardis gras, parti topu, gece kulübü, düğün,maskeli balo dans partisi, kostüm partisi vb.Ayrıca kız arkadaşı, karısı, kız kardeşleri, arkadaşları ve sevgilisi için çok harika bir hediye.Yeniden Bling Ağız Kapak mükemmel Cadılar Bayramı, Sevgililer Günü karnaval, maskeli cosplay, mardis gras, parti top, gece kulübü, cosplay parti, düğün için, 70s giyinmek, maskeli balo dans Partisi, mezuniyet balosu, kostüm Partisi, tiyatro üretim, bikini,defile,festival,plaj,günlük yaşam ve diğer özel günler Disko.Lütfen el yapımı ürün nedeniyle 1-2 cm hataları affedin.Ev temizliği, bahçe işleri, bisiklet,kamp, koşu, seyahat, tırmanma ve günlük kullanım gibi her türlü açık ve kapalı etkinlik için mükemmeldir.Sıkı oturması, takılması ve çıkarılması kolay, esnek ayarlanabilir kulak halkalarına sahip parlak Pullu Ağız Kapağı.Yüze yakın olduğunda ağız kapağınızın çok gevşek veya çok sıkı olmayacağından ve kolayca düşmeyeceğinden emin olun. - Ambalaj : bireysel şeffaf plastik torbalarda zarif yüz zinciri.Öğeyle ilgili herhangi bir sorun bulursanız bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. ♥♥TEŞEKKÜR♥♥.Lütfen etiketleri ve ürünü yeni tutun.Yeniden kullanılabilir Yıkanabilir Ağız Kapakları Açıklamalar : Fotoğraf nedeniyle renk monitöre göre küçük farklılıklar gösterebilir.Şık tasarım, eğlenceli ve serin, daha göz alıcı - Giydiğinizde aşağı koymak istemeyeceksiniz.Yüze yakın olduğunda Ağız Kapağınızın çok gevşek veya çok sıkı olmayacağından ve kolayca düşmeyeceğinden emin olun.Pullu Ağız Kapağı-Rahat, tekrar kullanılabilir, yıkanabilir ve nefes alabilen ve cilde uyan polyester elyaftan yapılmıştır.Yüz kapağı iyi paketlenmiştir.Işıkta parıldayın ve sizi öne çıkarın.Bling Masquerade Ağız Kapak ÖZELLİĞİ : ayarlanabilir kulak döngüler İle, çoğu insan için uygun.Sudan uzak tutun ve Kadınlar için yüksek sıcaklıkta Yıkanabilir Nefes Alabilen Ağız Kapağı İADE P0 LİCY : Ürün ve etiket hasar görürse, iadeniz işe yaramaz olacaktır.Burnunuzu, ağzınızı ve yüzünüzü mükemmel şekilde kaplar.Bu konuda herhangi bir sorunuz varsa 24 saat içinde cevap verilecektir,ve para iade veya yeniden garanti öğeleri hasarlı veya kalite sorunu.Zehory Hoşgeldiniz Kadınlar ve Girls Sparkly Payet Ağız için Işıltılı Payet Ağız Kapağı Yeşil Kadınlar için esnek ayarlanabilir kulak ile Ağız Kapağı : Pamuk Ağız Kapak yakından sığdırmak için döngüler, kapalı giymek kolay ve Kapsar.Çünkü kullandığımız özel malzeme,lütfen dikkatli davranın.Yıkanması kolay ve günlük hayatta giymek için uygun.Masquerade Ağız Kapakları Ayarlanabilir-Çok hafif ve nefes alabilir, hoş serin metal, sıcak yaz aylarında temiz havayı solumak için rahat ve daha iyi hissetmenizi sağlar.Burnunuzu, ağzınızı ve yüzünüzü mükemmel şekilde kaplar. - YIKANABİLİR / YENİDEN KULLANILABİLİR / RAHATTIR / NEFES ALABİLİR.

Ürün parametreleri